Απολαύστε τα πιάτα ημέρας,απλά...μαγειρευτά!

Πολλοί βέβαια, θα αναρωτιούνται τι έχει να προσθέσει ένα πιάτο ημέρας σε ένα τόσο δημιουργικό και πλούσιο μενού. Η απάντηση είναι απλή.
Τα πιάτα ημέρας μας δίνουν τη δυνατότητα να εκφράζουμε τη δημιουργικότητά μας που δεν εξαντλείται ποτέ. Είναι ένα καθημερινό ραντεβού που συναντιούνται η δημιουργική μας κουζίνα με τις επιθυμίες των πελατών μας. Είναι η καθημερινή απάντηση στην ερώτηση που είχαμε από παιδιά στο μυαλό μας. 
                 Τι θα φάμε σήμερα μαμά;
Είναι η καθημερινή μας έμπνευση στην προσπάθειά μας να είμαστε κάθε μέρα ξεχωριστοί.
Όμως είναι και κάτι άλλο, πολύ πιο σημαντικό.
Η ελληνική γη δε σταματάει να μας δίνει κάθε μέρα και κάθε εποχή διαφορετικά προϊόντα που δεν τα βρίσκεις όλο το χρόνο.
Υπάρχουν ψάρια ή λαχανικά που τα βρίσκεις φρέσκα και στην καλύτερή τους στιγμή, μόνο λίγες μέρες το χρόνο. Παρακολουθούμε την αγορά, είμαστε σε συνεχή επαφή με τους προμηθευτές μας και δεν χάνουμε την ευκαιρία να αξιοποιούμε τα εξαιρετικά υλικά που μας προσφέρονται, δημιουργώντας πιάτα ημέρας που εκφράζουν την εποχή και την ποικιλία της ελληνικής γης. Περιμένουμε με λαχτάρα αυτό που μας δίνει η κάθε εποχή.
Έτσι, μεταφέρουμε καθημερινά τη φρεσκάδα της ελληνικής παραγωγής στο πιάτο σας. Το ίδιο ακριβώς που κάνει και η Ελληνίδα νοικοκυρά που φροντίζει τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Φιλοσοφία μας είναι να ανανεώνουμε συνεχώς το πάθος μας για δημιουργική, υγιεινή και ποιοτική ελληνική κουζίνα, αλλά και το δικό σας ενδιαφέρον με καθημερινές εμπνεύσεις και εκπλήξεις!